Cliënten beoordelen ons met een 7.6
»

Verpleegkundige Verslaving & Psychiatrie Almere (24-36 uur) (20/A006b)

divisie
Organisatie Amethist verslavingszorg
Locatie Almere
Uren
Contract Bepaalde tijd
Sluitingsdatum 26-10-2020

Klik hier om te solliciteren »

Bedrijfsinfo

Amethist Verslavingszorg is een jonge en financieel gezonde organisatie met grote ambities. In een groeiende markt bieden wij zorg in alle vormen aan voor mensen met een verslaving en de problemen die daardoor of daarbij ontstaan. Er is aandacht onder andere voor huisvesting, daginvulling, sociale activiteiten en financiën.
 
Bij Amethist verslavingszorg hebben cliënten uit Flevoland toegang tot een volwaardig aanbod op het gebied van psychiatrie en verslaving. Er is casemanagement, bemoeizorg en hulp voor mensen met een forensisch verleden. Maar ook groepstherapieën dagbehandeling, individuele psychotherapieën verschillende klinische behandeltrajecten.

Functieomschrijving

Als verpleegkundige kom jij te werken in de kliniek, waar zorg wordt geboden aan complexe verslavingsproblematiek in combinatie met psychiatrische en sociaal-maatschappelijke problematiek. Jouw rol ligt bij de detoxafdeling waar vanuit een medischmodel zorg geleverd wordt.

 • zorg coördineren, zorg verlenen;
 • organiseren, coördineren en bewaken van de uitvoering van zorg- en behandelactiviteiten voor een groep cliënten;
 • overleggen met multidisciplinair team;
 • informatie bieden;
 • coachen van collega’s;
 • kwaliteit bewaken en verbeteren.

Functieeisen

Je bent een enthousiaste verpleegkundige die in het team ruimte neemt en geeft voor eigen initiatief en ondernemen. Je hebt  affiniteit met de verslavingszorg. Gezien de doelgroep zoeken we een medewerker die zich thuis voelt bij culturele diversiteit. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en behoudt overzicht in hectische situaties. Je kunt zowel zelfstandig als in multidisciplinair teamverband werken. Daarnaast ben je in de taakuitoefening proactief, flexibel en stressbestendig.

Verdere functie-eisen: 

 • je beschikt over een afgeronde opleiding tot verpleegkundige (niveau 4/6);
 • je bent BIG geregistreerd;
 • je kunt een actieve bijdrage leveren in een veranderend team.

Arbeidsvoorwaarden

 • wij bieden een contract voor 24-36 uur per week, in eerste instantie voor bepaalde tijd (met uitzicht op vast);
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.955,- en maximaal € 3.326,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure.

Contactinfo

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tamar van Montfoort, telefoonnummer: 036 - 5476100.

Wil je solliciteren op de vacature van verpleegkundige? Stuur dan je CV en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van Tamar van Montfoort. 

Wil je meer weten kijk dan op www.amethistverslavingszorg.nl

Klik hier om te solliciteren »