Cliënten beoordelen ons met een 7.6
»

Verpleegkundige Verslavingszorg Noordoostpolder/Urk (24-36 uur) (20/A007)

divisie
Organisatie Amethist
Locatie
Uren
Contract Bepaalde tijd
Sluitingsdatum 14-07-2020

Klik hier om te solliciteren »

Bedrijfsinfo

Amethist verslavingszorg is een ambitieuze, jonge en financieel gezonde verslavingszorginstelling, met de voeten in de polder en het oog op de toekomst. We bieden  klinische, ambulante, medische en psychologische behandeling, individueel en in groepsverband, voor alle volwassen mensen met een verslavingsprobleem. Naast verslavingsbehandeling biedt Amethist haar cliënten bovendien ondersteuning bij maatschappelijk herstel: we voorzien in nazorg en medische ondersteuning, en bieden bemoeizorg en casemanagement aan maatschappelijk kwetsbare cliënten, om ze te helpen weer volwaardig in de samenleving te participeren.

We groeien in behandelaanbod, in het aantal behandelde cliënten, en in het aantal behandelaars. We werken steeds vaker en steeds intensiever samen met de gemeentes en andere zorgaanbieders in de regio, zoals huisartsen ook steeds vaker naar ons doorverwijzen van buiten de provincie Flevoland (ons primaire verzorgingsgebied). Met locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord, Urk, Zeewolde, Dronten en Amersfoort bieden we doorheen de hele provincie een compleet pakket aan verslavingszorg.
Onze afdeling Rehabilitatie biedt sociale verslavingszorg op locaties in Almere, Lelystad en Emmeloord.
 
Bij Amethist verslavingszorg hebben cliënten uit Flevoland toegang tot een volwaardig aanbod op het gebied van psychiatrie en verslaving. Er is casemanagement, bemoeizorg en hulp voor mensen met een forensisch verleden. Maar ook groepstherapieën dagbehandeling, individuele psychotherapieën verschillende klinische behandeltrajecten.
Als enthousiast multidisciplinaire team in de Noordoostpolder genieten wij van de samenwerking, de diversiteit van ons werk en het pionieren.

Functieomschrijving

Als ambulant verpleegkundige werk jij in de Noordoostpolder en op Urk waar zorg wordt geboden aan cliënten met complexe verslavingsproblematiek in combinatie met psychiatrische en sociaal-maatschappelijke problematiek. Je begeleid ambulante detoxificatie trajecten, voert individuele en groepsgerichte cognitieve gedragstherapeutische behandelingen uit en je kan outreachend werken. Je bezoekt cliënten in de thuissituatie of ziet hen op de polikliniek.
Verdere taken zijn dat je:

 • met de patiënt en zijn naasten een verpleeg-en behandelplan opmaakt;
 • kunt organiseren, coördineren en bewaken van de uitvoering van zorg- en behandelactiviteiten;
 • met jouw collega’s zorgt voor een optimale behandeling binnen een multidisciplinair team;
 • bijdraagt aan het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Functieeisen

Je bent een enthousiaste verpleegkundige die in het team ruimte neemt en geeft voor eigen initiatief en ondernemen.
Sta jij bekend om jouw creativiteit en betrokkenheid  en heb jij zin om aan een nieuw avontuur te beginnen? Wij zijn nieuwsgiering naar jou!
Verder hoort bij deze functie dat je:

 • beschikt over een afgeronde verpleegkundige opleiding (mbo-4 of hbo) met een BIG
 • registratie;
 • affiniteit hebt met de verslavingszorg;
 • een goede zelfreflectie hebt en gewend bent om zelfstandig te werken en de samenwerking met collega’s op te zoeken waar nodig;
 • je bent in je taakuitoefening proactief, flexibel en stressbestendig.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt bij ons een dynamische baan binnen een enthousiast jong team waarbij de mogelijkheden voor ontplooiing, persoonlijke inbreng en fijne samenwerking voorop staan.
Verder mag je verwachten:

 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 24 tot 36 uur per week voor bepaalde tijd (met uitzicht op vast);
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.898,- en  maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • binnen Amethist zijn doorgroeimogelijkheden voor verpleegkundigen tot bijvoorbeeld verpleegkundig specialist;
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure.

Contactinfo

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Mathilde Dekker, telefoonnummer: 036 - 5476100.

Wil je solliciteren op de vacature van verpleegkundige? Stuur dan je CV en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van Mathilde Dekker.

Klik hier om te solliciteren »