Cliënten beoordelen ons met een 7.6
»

Verpleegkundig Specialist GGZ ambulatorium Almere (24-36 uur) (20/A011a)

divisie
Organisatie Amethist
Locatie Almere
Uren
Contract Bepaalde tijd
Sluitingsdatum 19-10-2020

Klik hier om te solliciteren »

Bedrijfsinfo

Amethist Verslavingszorg is een jonge en financieel gezonde organisatie met grote ambities. In een groeiende markt bieden wij zorg in alle vormen aan voor mensen met een verslaving en de problemen die daardoor of daarbij ontstaan. Er is aandacht onder andere voor huisvesting, dag invulling, sociale activiteiten en financiën.
 
Bij Amethist Verslavingszorg hebben cliënten uit Flevoland toegang tot een volwaardig aanbod op het gebied van psychiatrie en verslaving. Er is casemanagement, bemoeizorg en hulp voor mensen met een forensisch verleden. Maar ook groepstherapieën dagbehandeling, individuele psychotherapieën verschillende klinische behandeltrajecten.

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze verpleegkundig specialist, die graag meewerkt in nieuwe ontwikkelingen en het leuk vindt onderdeel te zijn van een pionierend bedrijf? Heb je een flexibele houding en word je enthousiast van innoveren? Wij zoeken zelfstandig werkende mensen, met een gezond verantwoordelijkheidsgevoel, die het leuk vinden deel te zijn van een jong en energiek team.

Als verpleegkundig specialist ben je actief betrokken bij de diagnostiek, indicatie, behandeling en behandelevaluatie van cliënten met verslavingsproblematiek. Je bent regiebehandelaar en hebt zodoende een cruciale rol als behandelverantwoordelijke in het zorgtraject van de cliënt. Je voert (medisch en psychiatrisch) onderzoek uit, diagnosticeert en biedt (farmacotherapeutische-, psychologische-, en/of verpleegkundige) behandeling.  Als regiebehandelaar werk je binnen een medisch en verpleegkundig model en draag je de verantwoordelijkheid voor de periode van detox tot aan vervolgprogramma en de zorg voor mensen in de methadonbehandeling. Amethist verslavingszorg is momenteel volop in ontwikkeling, waarbij verpleegkundig specialisten als regie behandelaar een prominente rol vervullen als het gaat  om  zorginhoudelijke ontwikkelingen en behandelverantwoordelijkheid.

Je bent lid van multidisciplinaire teams waar ook een psychiater, (verslavings-)artsen, (GZ) psychologen, verpleegkundigen, casemanagers, SPV e.a. aan deelnemen. Je fungeert als schakel tussen de medische- en de verpleegkundige werkvloer Je participeert in samenwerkingsverbanden met (GGZ-)partners. Samen met het team bewaak je de kwaliteit en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de verslavingspsychiatrie.

Functieeisen

Je bent een enthousiaste verpleegkundig specialist die in het team ruimte neemt en geeft voor eigen initiatief en ondernemen. Je hebt  affiniteit met de verslavingszorg en dubbel diagnostiek. Gezien de doelgroep zoeken we een medewerker die zich thuis voelt bij culturele diversiteit. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en behoudt overzicht in hectische situaties. Je kunt zowel zelfstandig als in multidisciplinair teamverband werken. Daarnaast ben je in de taakuitoefening proactief, flexibel en stressbestendig.
Verder:

  • gediplomeerd verpleegkundig specialist GGZ en BIG geregistreerd;
  • affiniteit met de doelgroep;
  • flexibele houding en initiatief;
  • interesse in de combinatie somatiek, verslaving en psychiatrie.

Arbeidsvoorwaarden

  • wij bieden een contract voor 24-36 uur per week, in eerste instantie voor bepaalde tijd (met uitzicht op een vast contract);
  • wij kennen een actief scholingsbeleid en sluiten hiervoor aan bij GGz Centraal en Tactus;
  • je ontvangt een jaarlijks scholingsbudget;
  • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden;
  • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.465,--  en maximaal € 5.439,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.

Contactinfo

Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Bas van der Lichte (hoofd bedrijfsvoering) of Teie Salomons (verpleegkundig specialist GGZ) via telefoonnummer 036-54 76 100.

Wil je direct solliciteren? Dan ontvangen wij graag jouw cv en korte motivatie. 
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op amethistverslavingszorg.nl.

Klik hier om te solliciteren »