Cliënten beoordelen ons met een 7.6
»

GZ psycholoog/psychotherapeut Almere (16-32 uur) (20/A17)

divisie
Organisatie Amethist (Ambulant)
Locatie Zeewolde
Uren
Contract Onbepaalde tijd
Sluitingsdatum 29-10-2020

Klik hier om te solliciteren »

Bedrijfsinfo

Amethist Verslavingszorg is een ambitieuze, jonge instelling, met de voeten in de polder en het oog op de toekomst. We bieden zowel medische als psychologische behandelingen, in (poli)klinische setting, individueel en in groepsverband; voor alle volwassenen met middelenproblematiek. Naast verslavingsbehandeling biedt Amethist nazorg voor al haar cliënten en bovendien ondersteuning bij maatschappelijk herstel, bemoeizorg en zorg voor cliënten binnen een forensisch kader.
We groeien in behandelaanbod, in het aantal cliënten en in het aantal medewerkers. We werken bovendien steeds vaker en intensiever samen met de gemeenten en zorgaanbieders binnen en buiten de regio Flevoland. Het werkgebied van Amethist Verslavingszorg bestrijkt Almere, Lelystad, Emmeloord, Urk, Zeewolde en Dronten.

Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog die bijdraagt aan de ontwikkeling van onze  visie en de uitvoering hiervan vorm geeft. Hierbij is het belangrijk dat de huidige opwaartse lijn wordt voorgezet.
 Bij Amethist krijg je als GZ-psycholoog de ruimte op jouw manier zorg te bieden en wordt het meedenken met de ontwikkelingen toegejuicht, zeker in de nieuwe polikliniek en de ontwikkeling die daarbij hoort. De lijnen naar het management zijn kort en eigen inbreng wordt gewaardeerd. Ook in je persoonlijke ontwikkeling is er meer mogelijk dan ‘alleen’ congresbezoek.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende omgeving met een jong en onderling betrokken team? Heb jij affiniteit met het werken met deze complexe doelgroep? Spreken innovatie en afwisseling je aan? Dan ligt er voor jou een mogelijkheid en uitdaging bij Amethist verslavingszorg. Wij nodigen je uit om te solliciteren.
 
Als GZ psycholoog en/of psychotherapeut verricht je intakes om tot de optimale behandelindicatie te komen. Je maakt daarbij onderdeel uit van multidisciplinair overleg. Afhankelijk van jouw affiniteit, kennis en ervaring behandel je cliënten individueel en/of in groepen.
Als regiebehandelaar stel je het behandelplan op en behandelt voorts primaire verslavingsproblematiek, waarbij je oog hebt voor comorbide problematiek, deze behandel je waar mogelijk integraal. Je maakt hierbij onderdeel uit van een intiem, cohesief team waarin een lage drempel is tot collegiaal overleg.
 
Er is mogelijkheid om daarnaast psychologisch onderzoek te verrichten en als collega onderdeel uit te maken van het diagnostiekteam. Tevens behoort tot de mogelijkheid werkbegeleiding dan wel supervisie te geven aan een van onze basispsychologen.

Amethist heeft  opleidingsplaatsen in het kader van de GZ-opleiding, supervisie en werkbegeleiding geven in het kader van deze opleiding zullen dan ook tot de mogelijkheid behoren.

Functieeisen

 • je bent geregistreerd GZ psycholoog/psychotherapeut en je hebt ervaring in en affiniteit met de forensische- en/of verslavingsproblematiek;
 • registratie als CGT (VGCT) - of schematherapeut (SFT) is een pré;
 • je wilt je verder verdiepen in zorgvuldig complexe psychodiagnostiek en behandeling;
 • je toont initiatief, bent doelgericht, je hebt het vermogen om gemakkelijk te integreren binnen een of verschillende behandelteams;
 • ervaring met behandeling van verslavingsproblematiek is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

 • een contract voor 16-32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • een werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke inbreng en professionele ontwikkeling;
 • Amethist kent een actief scholingsbeleid en sluiten hiervoor aan bij GGz Centraal en Tactus;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden;
 • een marktconform salaris naar zwaarte van de functie en ervaring;
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure.

Contactinfo

Wij zien jouw digitale sollicitatie graag tegemoet. Voor nadere informatie of een oriënterend gesprek kun je contact opnemen neem dan contact op met Annemiek Verstappen (klinisch psycholoog) bereikbaar via telefoonnummer 036-5476100. 
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op amethistverslavingszorg.nl.

 

Klik hier om te solliciteren »