Cliënten beoordelen ons met een 7.6
»

Basispsycholoog Almere en/of Lelystad (24-36 uur) (20/A37)

divisie
Organisatie Amethist
Locatie Lelystad
Uren
Contract Bepaalde tijd
Sluitingsdatum 07-12-2020

Klik hier om te solliciteren »

Bedrijfsinfo

Amethist verslavingszorg is een volwassen, ambitieuze verslavingszorginstelling. We hebben een gezonde bedrijfsvoering en een sterke positie in Flevoland met locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord, Urk, Zeewolde en Dronten. Ons behandelaanbod breidt zich uit en ook het aantal cliënten dat we in zorg hebben en het aantal collega’s groeit. De samenwerkingsrelaties met gemeenten, verwijzers en andere zorgaanbieders in en buiten de provincie Flevoland (ons primaire verzorgingsgebied) ontwikkelen we hierin mee. De recente uitbreiding met een locatie in Amersfoort is hier een goed voorbeeld van.
Amethist is een instelling die voor iedereen vanaf 18 jaar met een verslavingsprobleem toegankelijk is en waar iedereen een complete verslavingsbehandeling kan krijgen. We bieden klinische en ambulante behandeling, medische en/of psychologische behandeling, individueel of in groepsverband.

Ons ambulatorium is gericht op behandeling en herstel, zowel vanuit de Basis GGZ als de Specialistische GGZ. Binnen de afdeling Rehabilitatie bieden we zorg aan mensen met chronische verslavings­problemen. We streven naar het beperken van schade en het verbeteren van de kwaliteit van leven. Onderdelen van de Rehabilitatie zijn: bemoeizorg, casemanagement, maatschappelijke dienstverlening, woonbegeleiding en de inkoopvoorziening. Daarnaast is er de medische zorgunit, gericht op medische controles, methadonverstrekking en maatschappelijke activering.

De kliniek biedt een klinische detox en klinische behandeling in de vorm van een intensief therapieprogramma met daarin onder meer cognitieve gedragstherapie, sociale vaardigheidstraining, groepspsychotherapie, non verbale therapie en terugval-preventie.
Ten slotte bieden we in een forensisch programma diagnostiek en behandeling met als doel delict preventie.

Zie jij het zitten om hier je bijdrage aan te leveren? Lees dan verder om te bekijken of je in het profiel past.

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze behandelaar, die graag bijdraagtaan nieuwe ontwikkelingen en het leuk vindt onderdeel te zijn van een pionierend bedrijf? Heb je een flexibele houding en wordt je enthousiast van innoveren? Wij zoeken zelfstandig werkende mensen, met een gezond verantwoordelijkheidsgevoel, die het leuk vinden deel te zijn van een jong en energiek team.

In de functie van basispsycholoog voer je zelfstandig zorg uit onder regie van een BIG-geregistreerde regiebehandelaar. Namelijk het:

 •  
 • verrichten van diagnostiek en indicatiestelling;
 • verrichten van intakes en adviesvorming;
 • uitvoeren van individuele en groepsbehandelingen;
 • verrichten van (aanvullende) psychologische onderzoeken;
 • werk je met verschillende doelgroepen binnen de verslavingszorg, zo ook met cliënten met forensische problematiek;
 • werk je op meerdere locaties.

Functieeisen

 •  
 • je beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie en hebt affiniteit met de verslavingszorg en GGZ;
 • je hebt  je Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD);
 • je bent gedreven om je verder te verdiepen in psychodiagnostiek en behandeling;
 • je toont initiatief, bent doel- en resultaatgericht, je hebt het vermogen om gemakkelijk te integreren binnen verschillende behandelteams;
 • je kunt goed reflecteren (zelfreflectie/reflectie op behandelprocessen);
 • je bent stressbestendig, toont flexibiliteit en je bent bereid om op meerdere locaties te werken.

Arbeidsvoorwaarden

  • een contract voor 24-36 uur per week voor bepaalde tijd;
  • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.877,- en maximaal € 4.486,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • een werkomgeving die zich sterk aan het ontwikkelen is;
  • een werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke inbreng;
  • een actief scholingsbeleid en opleidingsklimaat.
Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.

Contactinfo

Nog steeds enthousiast? Versterk ons!
Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature basispsycholoog verslavingszorg graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Bas van der Lichte  (hoofd bedrijfsvoering) of Marlies van Dijk (psycholoog) bereikbaar via telefoonnummer 036-5476100. De sollicitatiegesprekken staan gepland op 10 december 2020 tussen 11.00u en 12.30u op Randstad 22-183, 1316 BM in Almere.
 
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op amethistverslavingszorg.nl.

Klik hier om te solliciteren »