Cliënten beoordelen ons met een 7.6
»
terug

Coronavirus: informatie voor bezoekers en cliënten

Organisatie

17 maart 2020

De richtlijnen en adviezen van het RIVM zijn en blijven de basis voor ons handelen. Wij vinden het belangrijk dat onze zorg doorgaat in een zo veilig mogelijke omgeving.

Dat betekent dat onze zorgprofessionals die geen koorts hebben werken. Wel proberen we contact met cliënten zoveel mogelijk via telefoon of e-mail, te laten verlopen.

 

De regel is: geen bezoek.

Klik hier voor onze toegangsposter.

 

Ben je patiënt bij ons en heb je gezondheidsklachten (hoesten, keelpijn EN/OF koorts)?

  • Blijf dan thuis
  • Raadpleeg de website van het RIVM
    EN
  • Neem met ons telefonisch of per e-mail contact op om te kijken of wij jou kunnen blijven ondersteunen in de behandeling

Ambulante behandeling

Vanaf dinsdag 17 maart zijn onze poliklinieken en dagbehandeling beperkt beschikbaar. Dat betekent dat we cliënten wel spreken maar bij voorkeur niet op onze locaties. Behandelaren maken gebruik van de telefoon om cliënten te behandelen. We laten het aan de behandelaren zelf over of zij in een uitzónderlijk geval iemand wel willen zien op de poli.

Verlof cliënten

Voor klinieken geldt dat we maximaal terughoudend zijn om cliënten op verlof te laten gaan.

Hygiëne

Iedereen neemt bij ons persoonlijke hygiëne in acht. Dat betekent: handen wassen, gebruik papieren doekjes, niezen en hoesten in elleboog/papieren zakdoekje.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met je behandelaar, telefonisch of per e-mail. Heb je geen telefoonnummer van je behandelaar? Bel dan naar het nummer van de receptie: 036 547 61 00.

Wij adviseren iedereen om de meest actuele situatie van het RIVM in de gaten te houden.

Deel dit bericht: