Cliënten beoordelen ons met een 7.6
»

Andere verslavingszorginstellingen

Als u niet in het werkgebied van Amethist woont, kunt u ook contact opnemen met de insteling voor verslavingszorg in uw eigen regio. Zie de links hieronder of informeer bij uw huisarts.

Drente, Friesland en Groningen
Verslavingszorg Noord Nederland

Gelderland
IrisZorg

IrisZorg zet zich in voor mensen die de grip op hun leven kwijt zijn of dit dreigen kwijt te raken. Dat kan gebeuren door een verslaving aan alcohol, drugs of gokken en/of door problemen op gebied van huisvesting en werk.
Wij bieden trajecten voor wonen, werken en verslavingsbehandeling aan jongeren, volwassenen en gezinnen.
Naast behandeling en begeleiding richt IrisZorg zich op het voorkomen van middelenafhankelijkheid en dakloosheid door te investeren in preventie en onderzoek.
IrisZorg is tevens een erkende organisatie voor verslavingsreclassering in het arrondissement Arnhem.
Cliënten kunnen terecht bij 60 vestigingen in Gelderland, een deel van Overijssel en een deel van Flevoland. Onze 1300 medewerkers zijn helder, betrokken en deskundig.

Tactus Verslavingszorg (oost Gelderland)

Noord-Holland
Brijder

Brijder is een instelling voor verslavingszorg in Noord-Holland, uitgezonderd Amsterdam en 't Gooi. Onze kernwaarden zijn optimistisch, deskundig en respectvol.

De Jellinek

Zeeland
Emergis

Zuid-Holland
Bouwman GGZ

Bouwman GGZ, gesitueerd in Rotterdam, verleent zorg aan mensen die lijden aan verslavingsziekten of andere psychische ziekten.

Brijder